Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1 година с бас в багажника и де що имаше пластмаса скърцаше.
    Даже рамката на километража ми скърцаше, та бутнах картонче от Орбит Уайт там, че да спре....
    Имам чувството, че за това си продадох колата....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• на багажника му скърца кората . има едни гумички на капака и като го затвориш трябва да притиснат кората.
      иначе на мен ми скърца шофьорската седалка
      точка

Comment

• На мен ми скърцат задните кори, и от време на време ме вадят от равновесие кат започнат да скърцат
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• На мене ми скърца само пасажерската вратЪ...
          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Всичко скърца и хлопа, като минавам по павета имам чуството че ще се разпадне.

За сега най-големия ми дразнител е кората отзад на багажника, едната панта я няма и си трака яко.
            Видях на едни снимки, колега си беше сложил някакво допълнително уплътнение където ляга кората, дали има ефект, някой пробвал ли е?
            sigpic
            146 1.9 JTD, 99'

Comment

• А със скоростите как сте ?
              Алфа Ромео 146 1.6 Боксер Двигател - Boxer Inside

Comment

• Първоначално публикувано от n1ks0n Покажи съобщение
                А със скоростите как сте ?
                Средна работа...

Comment

• Относно скърцането, като изключим непрекъсната симфония от багажника, имах едно зверско скърцане от шофьорската врата, което се оказа скъсана заварка на една от пантите. Майстора, който го "диагностицира" му капна малко масълце и работата заспа.
                  А за скоростите-скоростно ще ми докарат някой бял косъм При мен се появи стържене, когато ускорявам от по-ниски обороти и когато я пусна по някой баир на скорост. Става само на загрята скоростна. Сега смених маслото на кутията, но още не съм я карал по-дълго, за да видя дали има ефект.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• А при мен при даване на задна освен обичайният за колите шум (сещате се) се появи някав допълнителен ... И аз го имам това от шофьорската врата... просто е зверско едно (кръъът)... ама все още не съм се заел с него ....
                    Алфа Ромео 146 1.6 Боксер Двигател - Boxer Inside

Comment

• Колеги, при вас свисти ли в купето, при каква скорост?

Регулирах си вратите и се затварят плътно, понамаля мако, но все си мисля че не е нормално при 100 км/ч да свисти така.
                      146 1.3 боксер 1996г.
                      156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщение
                        Колеги, при вас свисти ли в купето, при каква скорост?

Регулирах си вратите и се затварят плътно, понамаля мако, но все си мисля че не е нормално при 100 км/ч да свисти така.
                        Дано да е нормално, че и при мене го има този момент с свистенето... А относно скърцанята на вратите, пасажерската се затваря само от по силен човек и скърца на макс. Шоьорската пък не и работи стопа (Като се отвори да застане на место) а се затваря. Накой да знае каде да ида да отсраня тези проблеми? За София става дума

Comment

• Момчета, това все пак е 146ца, а не 166ца...
                          Шумоизолацията не е като на лимузина...
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Сигурни ли сте ,че стъклата до последно при затваряне се подвеждат добре от водачите и уплътненията са ОК?
                            Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Всеки шум си има цака:
                              на павета се усилва музиката
                              а за свистенето при по-висока скорост, просто трябва още по-висока, за да се чува двителя (не знам дали това работи, защото при мен не свисти със затворени прозорци)

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                                Момчета, това все пак е 146ца, а не 166ца...
                                Шумоизолацията не е като на лимузина...

Млъкни,бе саксонец такъв!!Аз като си пусна класиците,Металика,Сепултура,Електричарите или най-вече Рамщайн и не ми скърца нищо.Особено последните.Като ме хване меланхолоята смазвам нещата с Рейнбоу и Алфи няма оплаквания.Поне до сега не е подал официални оплаквания от мене пред органите!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X